Ik ben Lambertus, Huisdieren, Vastgoed & Business fotograaf.

Samen creëren wij herinneringen

Fotografie is als werken als tovenaar of kunstenaar. Een illusie creëren of een kunststuk creëren door middel van een zoeker in combinatie met je fantasie. Dat is de uitdaging waar je bij ieder plaatje voor staat.

Wat wil je laten zien wat wil de klant zien en hoe kan je de zintuigen van iemand prikkelen zodat hij/zij net even anders naar een situatie of een beeld gaat kijken.

Objecten en ook mens en dier worden vaak door iedereen op een andere manier beleefd of geïnterpreteerd.

01.


Feit 1


Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Rotterdam

de twee uitersten van sfeer en hoogstaande architectuur hebben mij altijd geboeid. ik mag dan ook graag in beide steden fotograferen.

02.


Feit 2


Als kind was ik al gefacineerd door gedragingen en uitdrukkingen van mensen dat heeft ertoe geleid dat ik de verscheidenheid in mensen en dieren ben gaan waarderen.

03.


Feit 3


Net zoals met mijn fotografie kan ik de eenvoud in het leven waarderen.

Genieten van het ontspringen van een bloem of het nieuwe leven in de lente.

Ik hou van lekker eten en een goed boek.

04.


Feit 4


Ik hou van de natuur het geeft mij rust en inspireert mij om op een andere manier te kijken.

donkere bossen waar de zon doorheen probeert te komen is facinerend om te zien. vooral in de gouden uurtjes

TESTEMONIALS

Ik wilde altijd al professionele portretten maken, maar kon het gevoel niet van me afschudden dat ik te onhandig en verlegen zou zijn om er iets goeds uit te halen. Ik hoorde over Lambertus van enkele gemeenschappelijke vrienden en besloot het eens te proberen. Ik ben erg blij dat ik dat heb gedaan, want ik voelde me enorm op mijn gemak tijdens het hele proces! Hij slaagde er echt in om "mij" via de camera te vangen, met nauwelijks enige inspanning van mijn kant.

— 
Robert Frank